Automatizarea Proceselor Interne – KeySoft BPM

Business Process Management - KeySoft BPM - logoKeySoft BPM este parte a setului de aplicatii pentru managementul intreprinderii promovate de firma noastra sub denumirea Total Management System(TMS). Modulul nu poate fi achizitionat de sine statator.

Cresterea performantelor in afaceri presupune analiza, modelarea, controlul si imbunatatirea permanenta a proceselor interne.
Intr-o companie procesele interne, fie ca presupun sau nu operator uman, se refera la miscarea controlata a informatiei cu scopul de a facilita luarea unor decizii sau de a livra bunuri sau servicii catre clientii interni sau externi.

KeySoft BPM reprezinta un instrument ce ajuta la automatizarea proceselor.

Optimizarea efortului presupune utilizarea unor instrumente care sa permita automatizarea partiala a proceselor. Avand la baza una sau mai multe aplicatii KeySoft precum si definitia proceselor interne ale firmei dumneavoastra, KeySoft BPM va poate ajuta sa scadeti costurile si sa cresteti productivitatea.

Desi prezentat ca un modul, KeySoft BPM nu este disponibil de sine statator ci ca adaos de functionalitate pentru KeySoft TMS.