Descarca Aplicatii Software cu Baze de Date

Aplicaţii gratuite pentru 1 utilizator

Un like KeySoft pe Facebook ne-ar putea fi de ajutor! Mulțumim!

Selectați aplicația și sistemul de operare preferat. Veți primi un email ce conține link-ul de descărcare. Mesajul nu se transmite automat așa că vă rugăm să aveți puțintică răbdare.

Întrucât mesajul transmis de noi conține link, e posibil ca acesta să fie direcționat către directorul spam. Verificați și acest director și, eventual, adăugați adresa keysoft@keysoft.ro în agenda dumneavoastră.

Nu uitați să citiți instructiunile de mai jos pentru instalarea și pornirea aplicației.Aplicatia*:


Aplicaţiile sunt complet funcţionale pentru o perioadă de test de 30 de zile, iar licenţa pentru utilizare nelimitată este gratuită.

Dacă, după ce aţi testat, doriţi să folosiţi aplicaţia în continuare, contactaţi-ne pentru a solicita licenţa (gratuit). Nu uitaţi să specificaţi denumirea aplicaţiei!

Nu aveţi nevoie de licenţă pentru a testa aplicaţiile. Vă rugăm să testaţi înainte de a solicita licenţa gratuită.

Pentru procesarea licenţierii aplicaţia trebuie să fie instalată. Licenţa este validă pe calculatorul pe care este instalată aplicaţia.

Gestiune Buget Personal

Personal Budget Management - KeyBudget logo

Registru electronic de Intrări – Ieşiri

Key Document Register - logo

Orice sugestii sau observaţii sunt binevenite.

Dacă întâmpinaţi probleme în instalarea sau utilizarea aplicaţiilor, Forumul este cel mai bun loc (şi singurul) pentru a găsi răspunsuri şi pentru a pune întrebări.

Ghid de instalare rapidă

Kit-ul de instalare include SQLite ca bază de date.

 • Dezarhivaţi aplicaţia descărcată;
 • Click dreapta „Run as Administrator”;
 • Instalaţi folosind setările recomandate (Expres). Se vor instala: server de aplicaţie, client de aplicaţie şi baza de date SQLite.
 • Click „Install”;
 • Apelaţi: Start-All Programs-„Denumire_Aplicaţie”-„Denumire_Aplicaţie”.
  Exemplu: „Start-All Programs-KeyBudget-KeyBudget”;
  Ignoraţi intrarea de meniu: „Denumire_Aplicaţie Server”!
 • Nume utilizator = admin
 • Parola = admin

Nota: Dacă fereastra de conectare solicită un server (cel mai probabil, nu ați pornit aplicația prin intermediul scurtării de mai sus), utilizați următoarele: local:KeyDocReg.xgi sau local:KeyBudget.xgi (în funcție de aplicația pe care o utilizați ).

Fişierul zip descărcat este corupt?

Cel mai probabil, folosiţi un browser învechit. Nu sunt probleme la descărcare cu Firefox, Crome sau IE 9. Ar trebui să vă actualizaţi browserul. Dacă actualizarea nu este o opţiune, atunci soluţia este descrisă aici:  Soluţie – fişierul zip descărcat este corupt.