Gestiunea Agentilor de Vanzari – KeySoft CRM

Gestiunea Agentilor de Vanzari – „Solutia de care avem nevoie”

Download: KeySoft CRM – O solutie de care Augsburg International are nevoie

Augsburg International a debutat pe piata romaneasca acum 8 ani, avand drept capital o experienta indelungata pe piata de Vest si s-a impus ca unul dintre principalii distribuitori si importatori de piese auto, elemente de tuning si accesorii auto din Romania.

Impunerea pe piata de piese auto s-a datorat si cresterii in volum a bazei de clienti si parteneri, acest lucru ducand la aparitia unor probleme legate de managementul relatiilor cu acestia. Informatiile erau primite cu intarziere si insuficiente pentru crearea de relatii stranse si de lunga durata cu partenerii de afaceri. Urmarirea activitatilor diviziei de vanzari din teritoriu era greoaie, iar rapoartele primite erau descentralizate. Acest lucru a dus la cresterea efortului de gestionare a clientilor si de monitorizare interna a echipei de vanzari. Foarte mult timp era alocat activitatilor de rutina in loc sa fie folosit pentru marirea bazei de clienti.

O data problema definita, am constientizat nevoia de a implementa o aplicatie software care sa ofere o cale structurata de management al relatiilor cu clientii. Solutia: Keysoft CRM. Aplicatia a raspuns in totalitate necesitatilor noastre. Usurinta in utilizare datorata interfetei grafice intuitive, accesul de la distanta prin intermediul Internetului, adaptabilitatea facila la modul nostru de lucru si utilizarea resurselor IT deja existente (fara investitii suplimentare), au reprezentat avantaje majore care ne-au convins ca este aplicatia de care avem nevoie.

Fac o mentiune speciala pentru flexibilitatea aplicatiei. Am personalizat aplicatia singur folosind numai meniul de configurare. Cu suportul din umbra al consultantilor Key Soft implementarea aplicatiei s-a realizat rapid si fara efort. In ambele cazuri costurile suplimentare au fost aproape inexistente. Posibilitatea definirii de proprietati aditionale pentru gestionarea tuturor caracteristicilor firmelor, persoanelor de contact si proiectelor este intr-adevar remarcabila!

Cu ajutorul Keysoft CRM gestionez echipele de vanzari din teritoriu, accesul la informatie facandu-se pe baza de drepturi dictate de structura ierarhica a companiei. Acum urmaresc permanent gradul de incarcare al subordonatilor, trasez cu usurinta sarcini de serviciu si urmaresc stadiul de indeplinire al acestora. Rapoartele cu privire la vizitele efectuate de agentii de vanzari sunt permanent la dispozitia mea. Consultanta si suportul acordat cu profesionalism de catre specialistii companiei Key Soft, adaugarea permanenta de noi functionalitati inovatoare au fost ingredientele ce au dus la crearea unei relatii de succes intre Augsburg International si Key Soft.

(Dragos BITERE – Director Vanzari Augsburg International)