Registrul electronic de intrari iesiri pentru Windows si Mac OS X

Key Document Register - logoKey Document Register – Registrul electronic de intrari iesiri este disponibila si pentru cei care prefera Mac OS.

La sugestia utilizatorilor, in noua versiune a aplicatiei, am adaugat 2 noi caracteristici ale unei inregistrari in registrul de intrari iesiri:

  • Livrat: specifica modalitatea de livrare a documentului. Optiunile se definesc intr-un modul dedicat din zona de configurari. Exemplu: posta, curier, email.
  • Emitent: specifica persoana care a emis/ semnat documentul.

Puteti descarca Registru electronic de intrari iesiri de pe pagina de download. Selectati fisierul ce corespunde sistemului de operare utilizat de dumneavoastra. Exemplu: KeyDocumentRegister-2.0.1-MacOS.zip pentru Mac OS X sau KeyDocumentRegister-2.0.1-Windows.zip pentru Windows.

Detalii si filme de prezentare: Registrul electronic de intrari iesiri.

Vestea mai putin buna…

In 6 luni, suportul pentru versiunile anterioare va deveni indisponibil. Versiunile anterioare vor functiona in continuare dar nu vor mai fi dezvoltate si nici intretinute.

Intrucat am decis sa extindem lista de sisteme de operare pe care functioneaza aplicatiile dezvoltate de noi, a trebuit sa rescriem parte dintre ele. Este si cazul registrului de intrari iesiri. Key Document Register devine disponibila si pe Mac OS X v 10.5 sau mai recent.

Despre Key Soft

Key Soft furnizeaza solutii software pentru managementul afacerii cu scopul de a ajuta companiile sa ajunga mai repede la clienti, sa genereze noi venituri si sa construiasca avantaje strategice fata de concurenta.

In plus, ajutam partenerii sa integreze practicile de afaceri, sa scada costurile operationale, sa scurteze ciclurile de rotatie a stocurilor si sa creasca profiturile.