Solutii Software Pentru Managementul Afacerii

Misiunea pe care ne-am propus-o este de a ajuta companiile sa rezolve cele mai complexe probleme de afaceri, sa ajunga mai repede la clienti, sa genereze noi venituri si sa isi contruiasca avantaje strategice fata de concurenta.

Pentru asta, am pregatit un set de instrumente. Am pornit bazandu-ne pe experienta noastra si a colaboratorilor dar ne-am extins semnificativ pe masura ce problemele de afaceri raportate de catre Parteneri au devenit mai complexe. Deja, vorbim de un set de instrumente ce acopera, in cea mai mare parte, necesarul pentru gestiunea si prelucrarea informatiei intr-o companie. Mai jos sunt prezentate o parte din solutiile construite cu ajutorul acestor instrumente.

Va rugam sa ne contactati pentru a construi impreuna solutii la problemele dumneavoastra.

Gestiunea stocurilor - Total Management System

Una dintre provocarile semnificative in conducerea unei afaceri este optimizarea stocurilor. Nu e bine cand nu poti raspunde imediat solicitarilor clientilor, dar nu e deloc bine nici sa ai stocuri supradimensionate. Si atunci?

Atunci e util sa ai la indemana un instrument: gestiune multiple locatii/magazii, alocari in stoc, stocuri de siguranta, calcul al necesarului de aprovizionat, calcul timp de aprovizionare, forecast vanzari, dictionar coduri articole, etc.

Solutia noastra: Gestiunea Stocurilor – Solutie Total Management System

Distributia Bunurilor de Larg Consum (FMCG)

Sunteti o firma ce distribuie bunuri de larg consum (FMCG – Fast Moving Consumer Goods)? Aveti de gestionat echipe de agenti de vanzare ce se deplaseaza zilnic la client? Ar fi bine sa extindeti modalitatea de ofertare a bunurilor prin deschiderea unui catalog web?

Solutia noastra: Distributia Bunurilor de Larg Consum (FMCG) – Total Management System

Distributia prin reselleri - Total Management System

Sunteti importator/ distribuitor? Gestiunea reseller-lor/ distribuitorilor este costisitoare? Trebuie sa gestionati multiple tipuri de clienti, furnizori, liste de preturi, liste de discount-uri, contracte, termene comerciale… Ar fi bine sa degrevati echipa logistica de o parte din munca prin oferirea online a informatiilor catre Client? …poate chiar sa preluati automat comenzile plasate de Client online?

Solutia noastra: Distributia prin reselleri – Total Management System

Managementul Achizitiilor - Total Management System

Decizia de achizitie trebuie sa treaca printr-un flux de aprobare?

Solutia noastra: Managementul Achizitiilor – Total Management System

Organizarea informatiei - Total Management System

Cat timp pierdeti zilnic cautand documente, fisiere, scrisori, memo-uri, note, e-mail-uri, informatii despre clienti / furnizori / parteneri? Cat timp pierde un nou angajat din departamentul de vanzari pentru a prelua si a se familiariza cu un portofoliu de clienti? Cat timp pierdeti pentru redactarea rapoartelor de activitate si cat dureaza analiza acestora de catre superiori? Informatia exista… dar in agenda sau inbox-ul colegilor?

Solutia noastra: Organizarea informatiei – Total Management System

Gestiunea campaniilor promotionale - Total Management System

Poate ar fi bine ca mesajele (e-mail sau posta) pe care le transmiteti catre parteneri sa fie personalizate. Poate ar fi bine sa stiti cine, cand, ce, de cate ori a primit mesaje de la dumneavoastra.

Solutia noastra: Gestiunea campaniilor promotionale – Total Management System

Solutie de arhivare a documentelor - Total Management System

Solutia se adreseaza companiilor care doresc arhivarea în format electronic (scanarea si salvarea) si apoi regasirea facila a unor documente de interes major în desfasurarea activitatii.

Exemplul prezentat în continuare se refera la arhivarea facturilor emise, cu observatia ca aceasta solutie poate fi utilizata pentru arhivarea oricarui tip de document.

Solutia noastra: Solutie de arhivare a documentelor – Total Management System

Gestiunea activitatii de service - Total Management System

Activitatea unui departament de service este foarte complexa si implica interactiuni cu alte departamente din cadrul companiei, dar si cu tertii (client, furnizor, producator, etc…).

KeySoft TMS ofera posibilitatea gestionarii tuturor acestor activitati, implementând facil procedurile de lucru stabilite intern sau impuse de standardele producatorului.

Solutia noastra: Gestiunea activitatii de service – Total Management System

Gestiunea documentatiei ISO - Total Management System

O politica corecta în domeniul asigurarii calitatii aduce implicit, respectul si aprecierea clientilor pentru produsele sau serviciile comercializate de companie. Implementarea si intretinerea Sistemului de Management al Calitatii (SMC), indiferent de domeniul de activitate, implica, printre altele, utilizarea (într-un mod bine stabilit) a unui volum mare de documentatie. In lipsa unui instrument de gestiune a documentelor, aceste procese pot deveni o corvoada.

KeySoft DMS pune la dispozitia utilizatorului un astfel de instrument care, prin flexibilitatea sa ridicata în a modela procedurile interne ale companiei, face ca implementarea SMC si apoi mentinerea certificarii sa devina mult mai usoare.

Solutia noastra: Gestiunea documentatiei ISO – Total Management System

Gestiunea echipelor de lucru - Total Management System

Utilizarea eficienta a resurselor (fizice sau umane) reprezinta un deziderat pentru orice companie, indiferent de industria sau de contextul economic în care isi desfasoara activitatea. Cu atât mai mult, acest lucru devine imperativ, în cazul în care resursele sunt limitate si mai reduse ca numar decât al celor care le utilizeaza.

De exemplu, daca un departament de vânzari are un numar de noua agenti dar are doar trei automobile alocate, în lipsa unui instrument de gestionare a resurselor, invariabil se va ajunge la blocaje sau conflicte.

Solutia noastra: Gestiunea echipelor de lucru – Total Management System

Gestiune fax - Total Management System

In ziua de astazi, fax-ul (ca mijloc de comunicatie) este una dintre cele mai utilizate modalitati de transmitere a documentelor de mici dimensiuni.

Aplicatia KeySoft TMS are capabilitatea de a suplini toate functiile unui Fax-Server clasic, aducând în plus o serie de avantaje care vor fi descrise în cele ce urmeaza. Nu este nevoie decât de un echipament de tip fax/modem si de o linie telefonica.

Solutia noastra: Gestiune fax – Total Management System