Buget Personal – „Nu ştiu unde se duc banii !!!”

Personal Budget Management - KeyBudget logoDe câte ori aţi auzit sau folosit expresia de mai sus? Gestiunea Bugetului Familiei – Buget Personal este o aplicaţie software care vă poate da acest răspuns.

În contextul economic actual, când toate companiile şi instituţiile statului duc lupte grele pentru reducerea cheltuielilor, este aproape imperativ ca fiecare familie să facă acelaşi lucru în ceea ce priveşte bugetul propriu.

Acum aveţi un instrument care să vă ajute să ţineţi o evidenţă a cheltuielilor şi să decideţi, în cunoştinţă de cauză, unde puteţi ajusta.

 

KeyBudget - Plan lunarKeyBudget - OperatiiKeyBudget - Raport grup-lunaKeyBudget - Raport tip-luna

 

KeyBudget

Bugetul Familiei

  • 1 utilizator
  • Licenţă perpetuă
  • Forum – Suport gratuit
Gratuit
Download...

Licenţa KeyBudget pentru 1 utilizator este disponibilă gratuit. Un like KeySoft pe Facebook ne-ar putea fi de ajutor! Mulțumim!

Mergeţi la Pagina de Descărcare și solicitați adresa pentru download.

Dacă, după ce aţi testat aplicaţia software, doriţi să continuaţi să o utilizaţi, atunci folosiţi formularul de contact şi solicitaţi licenţa (absolut gratuit).

Cristian Rosu

Felicitări pentru aplicaţie. O consider foarte utilă pentru bugetul familiei mele. Chiar am fost plăcut surprins de promptitudinea şi profesionalismul răspunsului dvs. V-aţi câştigat un promotor :)

Cosmin Luca

Am testat aplicaţia Gestiunea Bugetului Familiei (KeyBudget) şi sunt extrem de mulţumit de performanţele acesteia.

Alina Rusu

Am descoperit programul dvs pe net şi sunt foarte mulţumită (am căutat mult timp un program care să corespundă nevoilor mele) – felicitări şi mulţumim mult de tot pentru că ne daţi posibilitatea de a-l folosi.

Cum funcţionează…

Utilizând Gestiunea Bugetului Personal, puteţi gestiona oricâte categorii de sume de bani structurate după următoarele tipuri :

  • Venituri;
  • Cheltuieli;
  • Economii.

Gestiunea Bugetului Personal (KeyBudget) vine preconfigurată cu o listă de categorii care acoperă majoritatea necesităţilor utilizatorilor dar acestea pot fi modificate, şterse sau puteţi adăuga categorii noi. În cadrul categoriilor se pot defini oricâte sub-categorii (articole). Gradul de detaliere este la latitudinea utilizatorului iar scopul definirii acestor categorii/ sub-categorii este acela de a putea ca ulterior să obţineţi rapoarte detaliate cu privire la Veniturile, Cheltuielile si Economiile familiei dumneavoastră.

Odată definită această structură veţi putea realiza şi urmări un buget lunar de Venituri şi Cheltulieli, planificând la început sumele de bani pe care estimaţi că le veţi încasa/ cheltui pentru fiecare articol în parte şi raportând ulterior sumele reale, de fiecare dată când realizaţi o încasare sau o cheltuială efectivă.

TipCategorieArticol
CheltuialăAlimenteCarne
CheltuialăAlimenteLactate
CheltuialăAlimenteBăuturi
CheltuialăAlimenteDulciuri
CheltuialăAlimenteÎntreţinere
CheltuialăUtilităţiElectricitate
CheltuialăUtilităţiTelefon
VenitSalariiSalariu
VenitSalariiBonus

La fiecare început de lună, se va face iniţializarea bugetului, iar Gestiunea Bugetului Personal va introduce automat sumele planificate, în funcţie de data şi repetivitatea stabilite : lunar, trimestrial, semestrial, anual. (De exemplu : Salariul este un venit ce va avea repetivitate lunară, iar impozitul pe casă va avea repetivitate anuală). Suma de bani rămasă de luna trecută va fi preluată ca sumă disponibilă în luna curentă. Totodată, am ţinut cont de faptul că exista cheltuieli obligatorii (de exemplu întreţinerea). Dacă într-o lună veţi uita să plătiţi o cheltuială obligatorie, aceasta va fi preluată în bugetul lunii următoare şi va fi semnalizată cu culoarea roşie.

În funcţie de planificarea şi de raportările efectuate, Gestiunea Bugetului Personal va ţine o evidenţă exactă a sumei de bani de care dispuneţi la un moment dat dar şi a celei de care veţi dispune la sfarşitul lunii. Astfel veţi avea suficiente informaţii pentru a lua decizii corecte cu privire la efectuarea altor cheltuieli neprevăzute.

Veniturile şi cheltuielile efective pot fi asociate membrilor familiei, acest lucru reflectându-se în rapoartele grafice puse la dispoziţie de Gestiunea Bugetului Personal. Veţi şti în orice moment cine, cât, pe ce şi de ce, a cheltuit o anumită sumă de bani, dar mai ales, veţi şti „unde s-au dus banii”…

Funcţionalităţi adiţionale, detalii tehnice, instrucţiuni pentru instalare

Vă invităm să consultaţi această listă: Aplicaţii software dexgine – Funcţionalităţi comune şi detalii tehnice

Pentru instalare, vizionaţi filmul de mai sus. Un ghid rapid pentru instalare se gaseste pe pagina de download.

Detalii produs

Denumire: , v 2.0.1
Autor:
Categorie: Finante Personale
Descriere: Acum aveţi un instrument care să vă ajute să ţineţi o evidenţă a cheltuielilor şi să decideţi, în cunoştinţă de cauză, unde puteţi ajusta.
Limbi: English, Romana
Publicat:
Sistem Operare: Windows Server 2000 sau mai recent, Windows XP sau mai recent,
Cerinte: SQL Server Express 2005 sau mai recent, SQL Server 2000 sau mai recent, MySQL 5.1 sau mai recent, PostgreSQL 8.0 sau mai recent, Oracle 10 sau mai recent