Lansare KeyDoc – Managementul si arhivarea documentelor

KeyDoc – Managementul si arhivarea documentelor

Organizati-va documentele, gestionati-le unitar si veti castiga timp!

Simple Document Management - KeyDoc logoSolutiile de management al documentelor se afla in portofoliul nostru incepand cu anul 2002 atunci cand a fost lansata aplicatia KeySoft DMS – solutie completa pentru managementul documentelor si al fluxurilor.

In timp am remarcat faptul ca anumiti clienti potentiali erau speriati de complexitatea aplicatiei sau nu erau pregatiti cu adevarat pentru a-si organiza activitatea pe baze procedurale. Pe de alta parte, toata lumea are nevoie de o solutie simpla si eficienta pentru gestiunea si arhivarea documentelor.

Am decis sa lansam o aplicatie simpla, rapida, deloc costisitoare si axata pe functionalitatile fundamentale ale unei solutii software pentru gestiunea documentelor:

  • Adaugare documente;
  • Catalogare/ organizare documente;
  • Regasire documente;
  • Colaborare;
  • Istoric versiuni: mecanism Check In – Check Out;
  • Securitate: drepturi de acces la documente;
  • Usurinta in utilizare: interfata familiara.

Descarcati gratuit versiunea complet functionala a aplicatiei si testati pentru o perioada de 30 de zile.

Spuneti-ne ce credeti si vom incerca sa dezvoltam aplicatia in continuare pentru a corespunde si mai bine necesitatilor.

Despre Key Soft

Key Soft furnizeaza solutii software pentru managementul afacerii cu scopul de a ajuta companiile sa ajunga mai repede la clienti, sa genereze noi venituri si sa construiasca avantaje strategice fata de concurenta.

In plus, ajutam partenerii sa integreze practicile de afaceri, sa scada costurile operationale, sa scurteze ciclurile de rotatie a stocurilor si sa creasca profiturile.

Pentru detalii vizitati: www.keysoft.ro si www.keysoft.ro